[A*DEE | SS19] Kleurrijk, fun & glam
By PR4Kids
01/02/2019
Let’s get sporty met de geweldige, nieuwe collectie van je favoriete meisjesmerk A*Dee! Een tikkeltje meer casual dan normaal, maar nog steeds met die geweldige sparkle. De collectie bestaat uit een aantal eyecatcher outfits en enkele wat meer dagelijkse sets. Sportieve stoffen in de kleur bright lime worden gecombineerd met navy en grijs. De pom poms, pailletten en het borduurwerk geven net even dat speciale aan de collectie. Precies zoals je van A*Dee mag verwachten.

Summer ready sunflower
De zomercollectie van A*Dee is net zo groot en gewaagd als de zonnebloem; een prachtige, opvallende verschijning. Geel is de kleur waar je blij van wordt in de zomer en die zie je dan ook veel terug in blokken en ook in fotoprints die worden gecombineerd met helder wit en zwart uit het midden van de zonnebloem en een print van een bijtje. Geweldige zonnebloemprints, hier en daar in combinatie met strepen voor wat extra diepte. Helemaal nieuw dit seizoen is de bijpassende badkleding, zonnebrillen en sandalen. Met A*Dee ben je helemaal summer ready! 

For the love of waterlilies 
Mooie, roze tinten zijn gecombineerd met handgeschilderde waterlelie-kunstwerken, geblokte, kantoenen stoffen en roze denim. Bij A*Dee borrelde het inspiratie voor de zomer en het resultaat is een geweldige selectie van outfits die perfect met elkaar te combineren zijn. De eyecatcher van dit seizoen is de roze denim tuinbroek, te schattig! Zoals je gewend bent van A*Dee maak je jouw favoriete outfit helemaal compleet met bijpassende accessoires zoals kniekousen, enkelsokken en gloednieuwe zomersandalen. 

Peace & Love 
Voel de liefde met onze kleurrijke flashback naar vrolijke zonnige zomers. Geïnspireerd door het beroemde paisley-patroon groeide dit thema uit naar allerlei vormen en kleuren waarmee leuke en funky outfits worden gecreëerd. Voor een zomerfeest wordt er een extra sparkle toegevoegd met prints en applicaties inclusief illustraties van de oude VW-camper. Combineer er op los met je favoriete rokje en een cool. Of ga voor een knaller van een zomer jumpsuit of één van de schattige, zomerse jurken. 

Kleurrijk, Fun & Glam, A*Dee rules!


          

Over A*DEE
A*DEE is een van oorsprong Schots kinderkledingmerk dat zich richt op meisjes van 3 t/m 12 jaar.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie

Beeldbank