[Bergstein | NIEUW bij PR4Kids] Color your moment
By PR4Kids
09/07/2019
Nieuw bij PR4Kids: Bergstein footwear
 
PR4Kids verzorgt vanaf winter 2019 de PR voor Bergstein footwear. Het merk is razend populair onder meiden én jongens! De hippe regenlaarzen en sloffen zijn verkrijgbaar in vele, sprankelende kleuren en passen hierdoor perfect bij alle unieke momenten die je samen met je kind beleeft. 
 
De momenten waarop we het meeste van het leven genieten zijn de momenten waarop we ons ontspannen in de buitenlucht. Op zoek naar de mooiste bladeren in het bos, stampend door de plassen en banjerend door de sneeuw. Kies je favoriete Bergstein regenlaarzen en ga op avontuur!
 
Van kanariegeel tot suikerspinroze. Van Koningsdag-oranje tot Kerstmis-rood en groen. Niet alleen de unieke maar ook de kleine, simpele momenten brengen kleur in het leven. Samen lekker in de plassen stampen tijdens een herfstbui of met het hele gezin wakker worden op zondagmorgen. Bergstein producten geven kleur aan elk moment!
 
De regenlaarzen worden in Europa met de hand gemaakt van soepel natuurrubber waardoor ze heerlijk comfortabel zijn. Dit maakt Bergstein regenlaarzen haast onmisbaar in ons wispelturige Nederlandse klimaat. De comfortabele pasvorm maakt de laarzen perfect om op avontuur te gaan. Bergstein's sloffen worden gemaakt van zuivere scheerwol, niet alleen voor kindervoeten maar ook verkrijgbaar voor papa's en mama's.
 
Maak jij van iedere dag een feestje? Dan is de Glam-editie helemaal te gek! Met een regenlaars of slof in het goud of zilver geef je extra glans aan iedere dag. 

    

Over Bergstein
Bergstein is hét bekende merk regenlaarzen en sloffen voor jongens en meiden. Bergstein staat bekend om de vele, sprankelende kleuren waarin de laarzen verkrijgbaar zijn. De ruime kleurkeuze, perfecte pasvorm en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding maken van Bergstein producten ook een ideaal kraam-, sinterklaas- of verjaardagscadeau.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Moodstreet | www.moodstreet.nl
Beeldbank