Blog
Heerlijk dat zonnetje buiten. De perfecte tijd dus om ons eens even heerlijk in de nieuwe wintercollecties te verdiepen. Gelukkig kan het met het mooie weer buiten, onder het genot van een zomerse picknick en een inspirerende presentatie van My Nametags.Afgelopen dinsdag 3 juli, organiseerde wij namens onze merken weer een gezellig Blogevent waarbij wij de online pers de nieuwe collecties hebben gepresenteerd van o.a. onze nieuwe merken A*DEE, Maxomorra, Claesen's, de terugkeer van Tumble 'N Dry, maar natuurlijk ook onze bestaande merken als Like FLO, Zeeman, LCEE en meer. Renate, van Talk About Style, schreef: "Afgelopen dinsdag ging ik naar het kantoor van PR4Kids! Een begrip voor heel veel bloggers. We waren met een selecte groep uitgenodigd voor een zomerse picknick. En vanwege het stralende weer kon deze dus ook echt buiten plaatsvinden.  Er stonden lange tafels die feestelijk gedekt waren met de lekkerste dingen. Er was zelfs glutenvrij brood! Onder het genot van een lekker broodje en drankje konden we de nieuwe wintercollecties bekijken van de vele mooie merken met wie PR4Kids samenwerkt. Speciaal voor deze bijeenkomst kwam de CEO van My Nametags overgevlogen uit Londen. Hij vertelde over het ontstaan van het bedrijf en na afloop kregen wij allemaal een pakket met naamstickers met de namen van onze kinderen om zelf te testen. Het was voor mij een geslaagde middag!"Wij hopen dat het voor iedereen een geslaagde middag was en kijken uit naar de samenwerkingen voor het komende seizoen!
Zet een aantal moeders bij elkaar met een tafel vol lekkers en een kop koffie en er is genoeg gespreksstof. Van de luizenzakken op de kinderopvang, het bestrijden van luizen en uiteindelijk, hoe kan het ook anders, de tv-serie Luizenmoeders. Oh ja, waarom zitten we ook alweer bij elkaar? We gaan de labels van My Nametags testen! Wie een kind op de kinderopvang en/of school heeft, weet vast hoe vervelend het is als de spulletjes kwijtraken. Het eigen flesje kan niet meer worden gevonden of de favoriete knuffel is kwijt. Soms blijkt je kind na een dag op de kinderopvang ineens andere totaal kleren aan te hebben, handdoeken blijven na een gymles op school blijven liggen of worden meegenomen door een klasgenootje. 
Door alle spullen te labelen, ben je ze nooit lang kwijt.Met schoolbekers, broodtrommels en zelfs bestek in de aanslag kan er worden getest. Iedereen heeft online al zijn eigen labels kunnen samenstellen. De  leukste creaties kunnen er worden gemaakt. Kies een favoriet plaatje, een bijpassende achtergrond en nog een mooi lettertype. Zo maak je heel snel een persoonlijk label om te plakken of te strijken.Iedereen is enthousiast over de labels en het eigen ontwerp en er wordt uitgebreid gevoeld en geplakt. Opvallend is dat de bovenkant van de labels niet voelen als een sticker maar een textiellaagje lijken te bevatten. Zelfs na een paar keer eraf peuteren en opnieuw plakken, blijven de labels mooi en zijn ze nog steeds goed vast te plakken. Als ultieme test gaan alle bekers thuis nog in de vaatwasser. Gegarandeerd dat ze ook die test goed doorstaan.Deze spullen raak je mooi niet meer kwijt!
De winter is nog niet voorbij maar we snakken met zijn allen al naar het voorjaar. Gelukkig is de zomer al neergestreken in de showroom van PR4Kids. Wat is het toch leuk om de showroom in zomerse sferen te brengen met al die te gekke, nieuwe collecties.Speciaal voor al onze bloggers vond er gister een persevent plaats. Nu konden ook zij proeven van de zomer door het bekijken van de zomercollecties van al onze merken. Wat leuk dat er zo’n grote opkomst was met allemaal enthousiaste mensen!Als iedereen is voorzien van een drankje en lekkers is het tijd voor een inleidend verhaal van Margo. Zij verteld kort iets over de zomercollecties en over de nieuwe merken die te zien zijn in de showroom. Dit seizoen kun je voor het eerst kennis maken met kinderlabel Pimsa, de webshop Stoerekindjes.nl, kinderlabel Nais Kidswear en MyNametags.Christa van Noordenburg van DEAL-75 was aanwezig als gastspreker. Met geweldige jurken voor dames en meiden vanaf maat 128 speelt DEAL-75 helemaal in op de twinning trend. Christa heeft de achtergrond van haar merk toegelicht en een preview van de zomercollectie laten zien. Dat leverde enorm enthousiaste reacties van de bloggers op. En dat begrijpen wij wel. De collectie ziet er echt prachtig uit. Net als het beeldmateriaal trouwens dat binnenkort te downloaden is in de beeldbank.Dan is het tijd voor de bloggers om zelf door de showroom te lopen. Nieuwe merken ontdekken, materialen voelen en gezellig met elkaar kletsen.Wij vonden het een geslaagde ochtend. Laat het zomerseizoen maar beginnen!Presentatie van Christa van DEAL-75Stoerekindjes regenkledingCollecties van Zeeman, Miss Guilty en DEAL-75Zomercollectie van Nais Kidswear                                Zomercollectie van SUPERREBELWintercollectie van Pimsa                                             My Nametags
Voorjaar, het lijkt nog heel ver weg. Toch liggen de eerste Pre Spring collecties vanaf december al in de winkel. Je eerste voorjaarsoutfit shop je bij B.Nosy, Le Chic, LCEE, Moodstreet en NONO.Toffe rokjes van tule, gecombineerd met een stoer jeans jasje. Een betoverende mix van oud & nieuw of juist girly met een klassieke touch. Opvallend voor de meiden zijn de zwierige jurkjes en rokjes gecombineerd met een stoer jack. B.Nosy, NONO. Moodstreet en Le chic zorgen voor een vrolijke twist deze donkere dagen.De boys gaan voor sportief en stoer met een klassieke twist. Een stoer colbert gecombineerd met toffe broek. De Pre Spring van LCEE en Moodstreet zijn opvallend mannelijk. ---------Download de Pre Spring collecties van onze beeldbank
Door middel van een Fashion Day presenteren wij de nieuwste collectie in onze showroom aan de offline pers. Wij organiseren een dag waarop de pers bij ons in de showroom de nieuwste collectie kunnen bekijken en deze al direct kunnen lenen voor een productie die de styliste heeft. Er staat dan een leuke High Tea klaar om de pers gezellig te verwelkomen.ResultaatNa afloop maken krijgt iedereen een leuke goodie mee. Wij hebben vanaf de Fashion Day een kick off van het nieuwe seizoen, dat betekent dat er nu diverse publicaties volgen in verschillende magazines!
Of het al tijd is voor een wintersportvakantie? Met SUPERREBEL SKIGEAR is het altijd tijd voor een wintersportvakantie! Een klein beetje opvallen en SUPER stoer de berg af?Dat kan alleen in de toffe wintersportoutfits van SUPERREBEL!
Like FLO viert feest! Deze winter levert het merk haar 15e seizoen uit en dat moet natuurlijk gevierd worden met alle trouwe fans.Like FLO: ?We zijn onwijs trots op het 15e seizoen wat we uitleveren. Wat ooit begon als een kleine collectie enkel voor meisjes is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in kinderkledingland met een grote collectie voor de meiden maar ook een collectie voor de mini?s en de boys. We hebben een grote schare trouwe fans die niet kunnen wachten tot onze nieuwe collecties verschijnen. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal blijft Like FLO groeien.?Wil jij ook meedoen met de winactie? Ga dan naar de Facebookpagina van Like FLO en lees wat je moet doen om een Like FLO Sweet 15 Party te winnen!http://bit.ly/2y2XmQm
Eindelijk mooi weer, tijd voor korte broeken, tshirts en luchtige jurkjes. Toch is het ook de tijd weer om ons alvast in het winterseizoen onder de dompelen. Zoals elk seizoen, organiseerde we ook voor komend winterseizoen weer een blogevent. Een event speciaal voor onze blog- en vlog-contacten. Dit keer een blogevent met een feestelijk tintje; we zitten immers sinds kort in een nieuwe showroom. De uitgelezen kans voor de pers om een kijkje te nemen in onze showroom en voor ons om hem goed te promoten. Wat leuk om van iedereen te horen dat het er zo gaaf uit ziet! Margo trapt af met een korte introductie van de showroom en natuurlijk het vermelden van de nieuwe merken in ons portfolio. Deal-75; een merk vol toffe jurkjes voor meiden en dames. Twinnen met je dochter is met dit merk zeker een must. Lucky No7; een stoer kidsmerk.Nais Kidswear; nieuw in Nederland en zeker een merk om in de gaten te houden.Miss Guilty; voor baby, voor kids, voor mama?s. Stoer!Super Rebel; voor alle rebellen met toffe wintersportcollectie.Naast het presenteren van de nieuwe showroom, het uitwisselen van tips en tricks, is het voor ons ook het moment ons WhatsApp nummer te introduceren. Vanaf nu zijn we op werkdagen naast email en telefoon ook via WhatsApp te bereiken; 0614110786. Daarna is het de beurt aan de meiden van Studio Maison. Ze presenteren hun nieuwe wintercollectie en leggen uit hoe ze te werk gaan. Super inspirerend om eens te horen hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Want wist jij dat de schoenen geproduceerd worden in Portugal en ze tot maat 40 gaan? Wij hebben onze favorieten voor de winter al uitgekozen.Onder het genot van een kop koffie, thee en lekkers krijgt iedereen de tijd de showroom eens goed te bekijken, zich te storten in de nieuwe collecties of om gewoon gezellig wat informatie uit te wisselen. Wij vonden het een geslaagde ochtend!