Blog
Maak je eigen unieke Naturino Kerstknutsel en maak kans op een mooi set winter schoenen van Naturino! Ga naar Facebook voor de knutselen, zet een foto van jou knutsel op instagram met de hashtags #Naturino #Kerst #Knutsel #winnen #PR4Kids en maak kans op een mooie set winter schoenen.
Jongensmerk LCEE gaat op zondag 4 januari de wintercollectie 2015 fotograferen.Hiervoor zoeken wij modellen voor de maten 80 en 116. Een vereiste voor de modellen in maat 80 is dat ze kunnen staan en lopen. Verder zoeken wij diverse types; blond, donker, roodharig, lichte huidskleur, donkere huidskleur, etc.De shoot is in een fotostudio in Breukelen.Is jouw zoon geschikt of ken je iemand, stuur dan een mailtje met de volgende gegevens naar merel@lckids.nl:@ Naam model in het onderwerp van de mail en shoot en shoot LCEE W15 (bijvoorbeeld Koen, Shoot LCEE W15)@ Recente foto@ Lengte model@ Schoenmaat modelAlleen de modelletjes die het geworden zijn krijgen bericht.De vergoeding van de shoot is een kledingset en de gepubliceerde foto's.
Kinderkledingmerk Le Chic gaat op 21 december de wintercollectie 2015 fotograferen. Hiervoor zoeken wij modelletjes voor in maat 80 en 116. Een vereiste voor de modelletjes in maat 80 is dat ze kunnen staan en lopen. Verder zoeken wij diverse types als blond, donker, roodharig, donkere huidskleur etc etc.

De shoot is in de fotostudio te Utrecht.Is jouw dochter geschikt of ken je iemand. Stuur dan een mailtje met de volgende gegevens naar info@pr4kids.nl:@ Naam model in het onderwerp van de mail en shoot Le Chic W15 (voorbeeld: jaimy, shoot Le Chic W15)@ Recente foto@ Lengte model@ SchoenmaatAlleen de modelletjes die het geworden zijn krijgen bericht.De vergoeding voor deze shoot is een kledingset en de gepubliceerde foto?s.    
Zeeman zoekt klanten met een leuk huis!

Voor een nieuwe campagne is Zeeman op zoek naar klanten met een leuk huis ?n verrassende idee?n.
Ben je altijd bezig met hoe jij je keuken, woonkamer of slaapkamer er leuk uit laat zien? Heb jij gevoel voor inrichten en weet jij je huis gezellig aan te kleden? 
Meld je dan aan! 

http://www.zeeman.com/huis-gezocht
Alle soorten huizen en alle woonstijlen zijn welkom.
Na populaire online trends als de ice bucket challenge en de donut selfie zien we de ostrich dance voorbij komen. Ook wel hoody dans genoemd.  Het eerste ?ostrich dance?-filmpje komt uit Amerika en is gemaakt door studenten die het filmpje vervolgens op Youtube hebben geplaatst. Met je lijf dubbelgevouwen in een hoody heb je net zo?n compact bovenlijf als een struisvogel (ostrich) met daaruit twee lange poten. Durf jij deze uitdaging ook aan? Online zijn er ook tutorials te vinden hoe  je jezelf in een hoody kan dubbelvouwen en warempel ook nog kan dansen. Vanaf hier is de eerste Nederlandse versie van de hoody dans te downloaden. 
Wij zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst Tuuf's World. Hierbij een preview zomercollectie 2015, foto's vanaf de Kleine Fabriek.