[Blogevent] ‘LATEN WE BUITEN ETEN EN DE ZOMER PROEVEN‘
By PR4Kids
10/07/2018
Heerlijk dat zonnetje buiten. De perfecte tijd dus om ons eens even heerlijk in de nieuwe wintercollecties te verdiepen. Gelukkig kan het met het mooie weer buiten, onder het genot van een zomerse picknick en een inspirerende presentatie van My Nametags.

Afgelopen dinsdag 3 juli, organiseerde wij namens onze merken weer een gezellig Blogevent waarbij wij de online pers de nieuwe collecties hebben gepresenteerd van o.a. onze nieuwe merken A*DEE, Maxomorra, Claesen's, de terugkeer van Tumble 'N Dry, maar natuurlijk ook onze bestaande merken als Like FLO, Zeeman, LCEE en meer. 

Renate, van Talk About Style, schreef: 
"Afgelopen dinsdag ging ik naar het kantoor van PR4Kids! Een begrip voor heel veel bloggers. We waren met een selecte groep uitgenodigd voor een zomerse picknick. En vanwege het stralende weer kon deze dus ook echt buiten plaatsvinden.  

Er stonden lange tafels die feestelijk gedekt waren met de lekkerste dingen. Er was zelfs glutenvrij brood! Onder het genot van een lekker broodje en drankje konden we de nieuwe wintercollecties bekijken van de vele mooie merken met wie PR4Kids samenwerkt. 

Speciaal voor deze bijeenkomst kwam de CEO van My Nametags overgevlogen uit Londen. Hij vertelde over het ontstaan van het bedrijf en na afloop kregen wij allemaal een pakket met naamstickers met de namen van onze kinderen om zelf te testen. 

Het was voor mij een geslaagde middag!"

Wij hopen dat het voor iedereen een geslaagde middag was en kijken uit naar de samenwerkingen voor het komende seizoen!