[Bristol] PR4Kids/PR4Moms verzorgt PR voor Bristol
By PR4Kids
14/11/2018
Amstelveen - Met ingang van heden gaat PR4Kids/PR4Moms de Public Relations verzorgen voor het kinder-, dames-, en herensegment van de bekende keten Bristol. De eigenaresse, Margo de Bont-Kikkert, is verheugd met de komst van deze nieuwe klant. “Het is mijn streven een zo breed mogelijk publiek te bedienen met mijn merken. Bristol is een echte aanvulling.”

Over Bristol
Bij Bristol shop je goedkope mode voor het hele gezin! Kleding, schoenen, accessoires en sportartikelen: in de webshop van Bristol heb je een ruime keuze voor dames, heren, jongens en meisjes. En het leuke is: Bristol kleedt je van kop tot teen! Comfortabele sneakers, trendy pumps, mooie ballerina's... Combineer met hippe rokjes, leuke shirts en tijdloze jeansbroeken en maak je outfit helemaal compleet met onze must-have accessoires! Goedkoop online winkelen? Dat doe je bij Bristol!PR4Kids richt zich met de PR-activiteiten op de kinderbranche. Het PR bureau heeft een overzichtelijke beeldbank, waarbij pers gemakkelijk beeldmateriaal kan downloaden voor shoppingpagina's. De beeldbank is ook bijzonder geschikt voor stylisten: zij kunnen snel inzien wat de nieuwe kleuren en stijlen zijn. Daarnaast biedt PR4Kids een showroom met verschillende sample sizes van de merken. Ideaal voor uitleen voor diverse fotoshoots. Verder ondersteunt het PR bureau de merken met het bedienen van de online influencers. 

Naast de kinderbranche, richt het PR bureau zich met PR4Moms, ook op dames. Dit om een totaalpakket aan te bieden aan de pers. Ze spelen hiermee in op de trend van twinning en mini-me, waarbij moeder en dochter dezelfde schoen, jas of andere outfit dragen. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Bristol | www.bristol.nl

Beeldbank