De zomer musthaves shop je bij Kids with Flair
By PR4Kids
20/04/2017
De zomer komt eraan! Of het nu strandweer is of een regenachtige zomerdag, bij Kids with Flair vind je het leukste speelgoed, de mooiste decoratiespullen en lifestyleproducten van geweldige merken.


Zandkastelen bouwen met Quut
Spelen op het strand is al leuk maar het strandspeelgoed van Quut maakt het nog veel leuker! De strandschep is zo vormgegeven dat kinderen veilig kunnen scheppen. Door het speciale design kunnen ze zowel met de handen als voeten extra kracht zetten en zo razendsnel de diepste kuilen graven en de mooiste zandkastelen bouwen. Met de magische strandvormpjes wordt de fantasie van je kind geprikkeld en is het strandweer voorbij dan gebruik je de leuke vormpjes gewoon in bad!

Elodie Design; mooi Zweeds design
Bij Kids with Flair vind je een uitgebreide collectie van Elodie Details. Dit Zweedse merk met onder andere bijzonder ontworpen slabbers, fopspenen en opbergmanden staat bekend om de goede kwaliteit en het prachtige design. De ronde kleden van Elodie Details zijn niet alleen heel mooi maar ook functioneel. Je kindje kan er binnen heerlijk op spelen maar ook buiten in de tuin, het park of op het strand. Zo ligt je kleintje heerlijk comfortabel terwijl jij van het mooie weer geniet.

Snoepwinkel
Kinderen spelen het liefst buiten, lekker ravotten en op avontuur. Ze kunnen hun energie kwijt op de stoere, houten loopfiets van Kid's Concept. En is het een keer een regenachtige dag dan geef je samen een concert met de houten muziekinstrumenten of open je eigen snoepwinkeltje met de houten snoepjes. Succes gegarandeerd!

Of het nu een zonnige zomer wordt of niet, met de items van Kids with Flair wordt het sowieso een geweldige zomer!


Beeldbank