[Duukies Beachsocks | SS19] NEW IN: Duukies Beachsocks
By PR4Kids
06/02/2019
Deze zomer kun je sowieso niet meer naar het strand zonder Duukies Beachsocks! Byebye ouderswetse waterschoen, hello Duukies Beachsocks! 

De collectie van 2019 heeft veel pastelkleuren met leuke prints: food prints en dieren prints! Voor de jongens hebben we een aantal stoere varianten met sterren, haaien en dino’s. De dino variant is nu al een bestseller. Deze beachsock is antreciet grijs met het skelet van een dino erop. Hiermee steel je zeker de show op het strand! 

Voor de meisjes zijn de prints heerlijk zoet, maar toch fris! Beacksocks met kersen, limoen, cupcakes en niet te vergeten een super cool unicorn. Die wil je toch hebben?

Ook ontbreken natuurlijk de effen kleuren niet dit seizoen. Alle beachsocks zijn goed te matchen met je zwemkleding. So, let’s go to the beach with Duukies Beachsoks! 

                              
Over Duukies Beachsocks
Duukies Beachsocks zijn de fijne vervanging van de ouderwetse waterschoen. Perfecte bescherming tegen heet zand, scherp steentjes en schelpjes. UV50 beschermd en makkelijk aan te trekken. Geen vervelende gespjes en als groot voordeel dat kids er mee kunnen zwemmen. Ze drogen ook snel, net als zwemkleding!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank


Voor verkoopinformatie
Duukies Beachsocks | www.duukies-beachsocks.com
Beeldbank