[IMPS&ELFS] Wintercollectie 2019
By PR4Kids
09/08/2019
PR4Kids mag met trots een nieuw merk toevoegen aan het bestaande merkenpakket. Het Dutch Design merk IMPS&ELFS is een prachtig, duurzaam baby- en kinderkledingmerk. IMPS&ELFS zorgt ervoor dat kleding langer te gebruiken is dan je baby of kindje kan dragen. Het toppunt van duurzaamheid: deel IMPS&ELFS items met een tweede, derde of zelfs vierde eigenaar. Care, wear and share!

Well mrs. Pear look at you!
De wintercollectie 2019 is de eerste collectie van IMPS&ELFS die in de showroom van PR4Kids komt te hangen. De herfst geeft ons heel veel moois. Prachtig gekleurde bladeren, rijpe appels en peren die wachten om geraapt te worden en sappige wortels die klaar zijn om van gegeten te worden. IMPS&ELFS omarmt het herfstseizoen en daarom staat deze collectie helemaal in het teken van appels, peren en wortels. Je ziet het terug in de prints en de mooie, warme kleuren als donkerblauw, okergeel en steenrood. 

    

Over IMPS&ELFS
IMPS&ELFS maakt gebruik van 80% GOTS gecertificeerde biologisch katoen en de overige 20% is organic cotton. Het merk gelooft sterk in transparant ondernemen.  Het productie- en maakproces van alle artikelen is dan ook eenvoudig te traceren en vindt bijna uitsluitend plaats in Europa. Voor een kindermerk is de toekomst alles. Let's make sure we have one!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
IMPS&ELFS | www.imps-elfs.com
Beeldbank