[Le Chic] Le Chic 10 jaar!
By PR4Kids
20/10/2018
Once upon a time… ontstond er een idee. Een idee om van élk meisje een prinsesje te maken. 
 
Terug in de tijd 
Le Chic is 10 jaar geleden ontstaan, omdat er veel meisjes graag mooie, prinses-achtige jurken wilden dragen. Maar sprookjes-jurken zitten toch helemaal niet lekker? Precies, daarom kwam Le Chic met prachtige outfits die óók nog eens comfortabel zijn. De aller eerste collectie van Le Chic was een communie collectie. Een goed begin, maar omdat meisjes er alle dagen van het jaar prachtig uit willen zien, ontstond het idee om voor elk seizoen comfortabele, chique prinsessen outfits te maken. Le Chic was er eerst alleen voor meisjes vanaf 2 jaar en later zijn daar een baby en een newborn collectie aan toegevoegd. Zo kunnen meisjes zich al vanaf het eerste moment een échte prinses voelen. 
 
Celebrate with Le Chic!
Om het 10-jarig bestaan te vieren heeft Le Chic heel veel winacties! Deze maand kun je niet alleen een Limited Edition Mom & Daughter T-shirt set winnen, maar ook kaartjes naar het sprookjesbos. Via de facebook van Le Chic maak je ook kans op glamorous jurkjes en natuurlijk een welbekende Le Chic winterjas! Houd dus de Facebook en kids fashion bloggers goed in de gaten! 
          

Droom weg…
Heb je het verhaal over de Le Chic prinses al gelezen? Op www.lechicfashion.eu kun je lekker samen met jouw prinses wegdromen! Niemand weet nog dat ze prinses is. Maar goed ook, want zo kan ze ongestoord groot worden. Maar dat ze speciaal is, zie je meteen. Geen zorgen, we vertellen niks verder. Jij brengt dat bijzondere meisje groot tot een heuse koningin. We maken met veel plezier kleding om elke dag in te stralen. Van doordeweekse dagen tot eens-in-je-leven-dagen. Want bij Le Chic dromen we ervan om de hofleverancier te zijn van álle prinsessen. Overal.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90 
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank


Voor verkoopinformatie

Beeldbank