[Le Chic | SS19] Het verhaal van de geheime prinses
By PR4Kids
24/02/2019
Ken je het verhaal van de geheime prinses? Ze woont in een gewoon huis, in een gewone straat en gaat gewoon naar school. Ze houdt van ballet en buitenspelen, van barbies en in bomen klimmen. Niemand weet nog dat ze een prinses is. Dat is maar goed ook, want zo kan ze ongestoord groot worden. Maar dat ze speciaal is, dat zie je meteen. Elke ochtend denkt de prinses goed na over wat ze aandoet, want ze weet precies wat ze mooi vindt. Ze vindt dat elke dag een feestje is en daarom zwieren en zwaaien haar jurken. Als ze een pirouette maakt, danst haar rok achter haar aan. En als ze buiten speelt, spelen de ruches mee. Als er écht iets te vieren is, pakt ze uit. Want meer is altijd meer, vindt ze. En elke dag is speciaal, en dat moet gezien worden!   

Pre-Spring collectie
In de Pre-Spring collectie is er veel keuze in jurken, bijvoorbeeld gemaakt in een stevige crêpe kwaliteit of kant met voile. Elk item heeft een gouden detail, voor alle prinsessen die van iets extra’s houden om te dragen met speciale gebeurtenissen. Maar ook op doordeweekse dagen wil ze zich speciaal voelen. Daarom  ontwierp het design-team rokjes van kant, trendy broeken, t-shirts met glitter artwork en mooie binnen jasjes en dit alles altijd met een gouden touch. En zoals jullie dat gewend zijn van Le Chic, passen de fancy zomerjassen perfect bij elke outfit. Met de kleuren blue navy, off white en fields of gold, zijn de combinatie mogelijkheden oneindig.
 
Early Summer collectie
Om er zeker van te zijn dat elke prinses er iedere dag fantastisch uit kan zien, heeft het Le Chic design-team voor early summer collectie prachtige zachte pasteltinten uitgekozen, perfect voor het voorjaar. Met deze mooie combinatie van Powder Pink, Misty Green, Off White en Silver, kan iedere prinses niet wachten totdat de lente komt!
 
Summer collectie
En tot slot de Le Chic summer collectie. Light denim gecombineerd met tule en veel zomerse tricot jurken en tops. Met de combinatie van Nineties Denim met Yellow Lemonade, Pink Crystal, White & Fuchsia, gaat de prinses een heerlijke zomer tegemoet. Buiten spelen wordt op deze manier een feest!

          

Over Le Chic
Le Chic staat bekend om haar romantisch comfortabele chique collecties in de maten 50 t/m 68 (newborn) 62 t/m 92 (baby’s) en 92 t/m 164 (kids). 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90 
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank


Voor verkoopinformatie
Beeldbank