Le jour de l’amour!
By PR4Kids
01/02/2019
14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. De dag van de liefde, le jour de l’amour! De dag van roze, rood en heel veel hartjes. En dat mag natuurlijk ook niet in je kleding ontbreken. In onderstaande shopping hebben we de allerleukste items voor Valentijnsdag voor je geselecteerd! 

Maar hoe is deze dag eigenlijk ontstaan? Wij zijn voor jullie op onderzoek uitgegaan en zijn tot conclusie gekomen dat het niet helemaal duidelijk is hoe Valentijnsdag nou eigenlijk is ontstaan. Wat wel duidelijk is, is dat paus Gelasius in het jaar 496 de veertiende februari uitriep tot de dag van de heilige Valentijn. Maar welke Valentijn? Er is geen enkel biografisch document over hem te vinden. Ook zijn er verschillende (onduidelijke en onbewijsbare) verhalen… Misschien kan iemand anders het ons maar vertellen, Cupido help us out!?

Wij vieren deze heerlijk dag in ieder geval door elkaar cadeautjes en heel veel liefde te geven. Op kantoor hadden wij het laatst over ons leukst ontvangen Valentijns cadeau. Denise en Fleur zijn helemaal fan van rozen en Margo vindt juist een persoonlijk tekstje het allermooist.. Wat is jullie leukste cadeau dat jullie hebben gekregen voor Valentijnsdag? En welk item uit de shopping vinden jullie het mooiste voor deze dag? Onze voorkeur gaat uit naar het Kiss jackje van Retour Jeans.

Wij wensen jullie allemaal een liefdevolle Valentijnsdag toe!


1. Zeeman € 0,99
2. Retour € 49,99
3. Zeeman € 0,49
4. Zeeman € 2,99
5. Le Chic € 44,95
6. Retour  € 64,99
7. Zeeman € 2,99
8. Zeeman € 4,99
9. NONO € 29,95