[Maxomorra | SS19 ] Spring/Summer 2019
By PR4Kids
11/02/2019
Het wordt een mooie zomer met de SS19 collectie van Maxomorra. Zachte kleuren, unisex designs en GOTS gecertificeerd: het strengste keurmerk op het gebied van duurzaamheid! 
Voor het zomerseizoen van Maxomorra gaan we op een lange en spannende reis...

The big city
De eerste stop is in de grote stad, waar het leven altijd druk is. Bussen, auto’s en taxi’s  haasten zich langs ons en van boven horen we het geluid van een helikopter. Deze vervoersmiddelen zullen dan ook centraal staan in de prints van de kleding. 

In the garden
Wanneer we weer thuis komen na een dag in stad, brengen we onze dagen door in de tuin. De planten en dieren beginnen langzaam te ontwaken na een lange en koude winter. Zodra de zon begint te schijnen, doen we onze kleding met vlinder- en bijenprints aan en geven we de plantjes water!

In a faraway land
In SU19 wordt het tijd voor een verre reis. We vertrekken op vakantie naar een ver land en gaan daar op een spannende safari. Hier brengen we onze nachten door in een hut en ontdekken we exotische dieren, zoals de leeuw, zebra en neushoorn. Deze dieren zijn dan ook zeker terug te zien in de prints van de kleding, rawr! 

At the seaside
Wanneer we weer terug zijn van onze verre reis is het tijd om te genieten van de warme zomerse dagen aan het strand. Schelpen verzamelen in een schelpen-outfit en boten kijken in een boten-outfit. Dit wordt de beste zomer ooit!


          

Over Maxomorra

Maxomorra is een vrolijk en comfortabel Zweeds kinderkledingmerk met prints geïnspireerd op het dierenrijk, de natuur en voertuigen. Maxomorra is een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Vanaf het begin zijn zij GOTS gecertificeerd, het strengste keurmerk op het gebied van duurzaamheid. De hele collectie wordt niet alleen geproduceerd met biologisch katoen, maar ook zorgt Maxomorra voor een leefbaar loon (in plaats van een minimumloon) voor de medewerkers in de fabriek in India.
De kleding is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in maat 50/56 t/m 134/140.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Maxomorra | www.maxomorra.com

Beeldbank