[My Nametags] 5 feiten waarom naamstickers een musthave zijn voor je kids!
By PR4Kids
14/01/2019
1. Je verliest minder spullen! Wanneer je kind toch bijvoorbeeld een rugzak met een label verliest, bezorgt een eerlijke vinder je verloren spullen sneller en gemakkelijker terug.

2. Je voorkomt discussies tussen kinderen. Wanneer kinderen dezelfde gymschoenen, broodtrommel of rugzak hebben kan er namelijk een discussie ontstaan welke trommel of schoenen van wie zijn. Wanneer je deze spullen labelt, zal het altijd duidelijk zijn welke spullen van je kinderen zijn! En je voorkomt natuurlijk ook dat kinderen thuis komen met bijvoorbeeld een verkeerde rugzak.

3. Je kinderen kunnen zelf de naamlabels uitkiezen en stylen. Ze kunnen ze hun favoriete kleur kiezen met een leuke afbeelding naar keuze. Zo maak je het gevoel van verbondenheid tussen je kind en zijn of haar spullen groter.

4. Het is goed voor jonge kinderen om op deze manier beter hun naam en spullen te leren kennen en hier de verantwoordelijkheid over te nemen. Je stimuleert hier dan ook direct de zelfstandigheid mee.

5. Bij My Nametags hechten ze veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van je kinderen. Alle labels zijn gemaakt van een dun vinyl materiaal dat geen BPA (Bisfenol A) en geen Etalaten bevat!

          

Over My Nametags
My Nametags heeft een klanttevredenheid van 99% en ze streven ernaar dat getal zo hoog mogelijk te houden door de beste service denkbaar te geven. Kijk voor meer informatie en bestelwijze op www.mynametags.nl.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
My Nametags | www.mynametags.nl 

Beeldbank