[My Nametags] De populairste babynamen van 2019
By PR4Kids
04/02/2019
Hoera, je bent zwanger! Bij een zwangerschap komt een hoop kijken. Een babykamer, zwangerschapskwaaltjes en natuurlijk het bedenken van een naam. Wil jij wat inspiratie en ben je benieuwd naar de populairste namen van het afgelopen jaar? Lees dan snel verder! 

Het is weer zover: de Sociale Verzekeringbank heeft de populairste babynamen van 2018 bekend gemaakt. In het afgelopen jaar noemden maar liefst 797 ouders hun pasgeboren dochter ‘Julia’ en stond er 681 keer de naam ‘Lucas’ op een geboortekaartje van een pasgeboren jongetje.

Volgens SVB is het wel heel opvallend hoe grooer provincie. Zo kld niet terug in de top tien van de provincies Noord-Brabant, Drenthe, Overijssel en Groningen. En staat de naam Jan niet in de landelijke top 25, maar is het wel de meest gekozen jongensnaam in Zeeland. Benieuwd naar alle resultaten? Check: http://www.svbkindernamen.nl/int/nl/kindernamen/wizard/zoeknaam/

Wij zijn heel benieuwd wat de koplopers van 2019 gaan worden.. Wat denken jullie? En pssst, nu we het toch over populaire namen hebben.. Hoe gaaf is het als je de allermooiste naam van je kinderen kan gebruiken op een My Nametags naamlabel! 

          

Over My Nametags
My Nametags heeft een klanttevredenheid van 99% en ze streven ernaar dat getal zo hoog mogelijk te houden door de beste service denkbaar te geven. Kijk voor meer informatie en bestelwijze op www.mynametags.nl.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
My Nametags | www.mynametags.nl 
Beeldbank