[My Nametags] Duurzaamheid van groot belang voor ouders
By PR4Kids
13/05/2019
Consumenten zijn zich steeds vaker bewust van het milieu en dat uit zich onder andere in het koopgedrag. My Nametags (https://www.mynametags.nl), een bedrijf dat naamlabels maakt voor kinderen, voerde een onderzoek uit naar duurzaamheid en daarin komt onder andere naar voren dat: 
•    consumenten vinden dat kinderkleding voor langere tijd moet meegaan
•    84% van de ondervraagden zich weleens zorgen maakt om het milieu
•    73% weleens duurzame kinderkleding heeft gekocht
•    te kleine kinderkleding wordt doorverkocht of weggegeven
We vinden het milieu dus niet alleen belangrijk maar handelen daar ook naar!
 
Zoekgeraakte kleding
Wie schoolgaande kinderen heeft, herkent het vast. Om de haverklap blijven er gymkleren op school liggen. Of nog erger, ze zijn nergens meer te vinden. Wat doe je dan? Uit het onderzoek van My Nametags blijkt dat ruim 54% van de ouders direct een nieuwe sportoutfit aanschaft. Zonde! En totaal niet in lijn met de duurzaamheid die veel ouders (51%) zo belangrijk vinden. 
 
Duurzaam labelen
Om te voorkomen dat zoekgeraakte spullen hun weg niet meer terugvinden naar de eigenaar is er een hele simpele oplossing. Een naamsticker! 
Uit het onderzoek blijkt dat een groot gedeelte van de ouders (80%) het labelen van kinderspullen een heel goed idee vindt. Zoekgeraakte items vinden hun weg zo veel makkelijker terug waardoor het niet nodig is om weer nieuwe kleren, knuffels etc. aan te schaffen. Goed voor het milieu én de portemonnee.

Over My Nametags
Bij My Nametags bestel je makkelijk & snel naamlabels. My Nametags heeft een klanttevredenheid van 99% en ze streven ernaar dat getal zo hoog mogelijk te houden door de beste service denkbaar te geven. Kijk voor meer informatie en bestelwijze op https://www.mynametags.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
My Nametags | www.mynametags.nl 
Beeldbank