[My Nametags] My Nametags High tea
By PR4Kids
20/02/2018
Zet een aantal moeders bij elkaar met een tafel vol lekkers en een kop koffie en er is genoeg gespreksstof. Van de luizenzakken op de kinderopvang, het bestrijden van luizen en uiteindelijk, hoe kan het ook anders, de tv-serie Luizenmoeders. Oh ja, waarom zitten we ook alweer bij elkaar? We gaan de labels van My Nametags testen!

Wie een kind op de kinderopvang en/of school heeft, weet vast hoe vervelend het is als de spulletjes kwijtraken. Het eigen flesje kan niet meer worden gevonden of de favoriete knuffel is kwijt. Soms blijkt je kind na een dag op de kinderopvang ineens andere totaal kleren aan te hebben, handdoeken blijven na een gymles op school blijven liggen of worden meegenomen door een klasgenootje. 
Door alle spullen te labelen, ben je ze nooit lang kwijt.

Met schoolbekers, broodtrommels en zelfs bestek in de aanslag kan er worden getest. Iedereen heeft online al zijn eigen labels kunnen samenstellen. De  leukste creaties kunnen er worden gemaakt. Kies een favoriet plaatje, een bijpassende achtergrond en nog een mooi lettertype. Zo maak je heel snel een persoonlijk label om te plakken of te strijken.

Iedereen is enthousiast over de labels en het eigen ontwerp en er wordt uitgebreid gevoeld en geplakt. Opvallend is dat de bovenkant van de labels niet voelen als een sticker maar een textiellaagje lijken te bevatten. Zelfs na een paar keer eraf peuteren en opnieuw plakken, blijven de labels mooi en zijn ze nog steeds goed vast te plakken. Als ultieme test gaan alle bekers thuis nog in de vaatwasser. Gegarandeerd dat ze ook die test goed doorstaan.

Deze spullen raak je mooi niet meer kwijt!