[Noppies] Winter adventures
By PR4Kids
09/08/2019
De wintercollectie van Noppies komt in drie leveringen met ieder een eigen thema. De kleding van Noppies is altijd makkelijk te combineren, modieus en van goede kwaliteit.

Yes, you can!
Deze kids willen alles zelf doen! Stel je een zelf gebouwde verstopplek voor, om je lekker te verbergen en je eigen speelgoed in elkaar te knutselen.Deze collectie heeft een vintage gevoel, recycling en upcycling zijn de inspiratie, vol onverwachte vondsten. Een warm kleurenpallet met okergeel, warm rood, vintage navy en zeeblauw voor de boys. En voor de girls zorgen de kleuren steenrood, vintage roze tinten, warm gele accenten, diep donkerblauw en offwhite voor een herfstachtige sfeer. De baby’s dragen heerlijke materialen als corduroy en teddy. You are soooo fluffy! 

Into the woods 
Weg uit de dagelijkse sleur, we gaan de natuur in want er valt een heleboel te ontdekken! Bomen, planten en dieren zijn hier de inspiratie geweest. De leuke tekstprints, all-over prints en het gebruik van herfstachtige kleuren als groen, nootbruin en bessenrood maken dit een te gekke collectie. De collectie is stoer, praktisch, comfortabel en perfect voor de kleine en iets grotere ontdekkingsreiziger. 

     

Up north! 
Welcome to Winter Wonderland waarin je zoek gaat naar ijsberen, pinguïns en iglo’s. We hopen deze winter op heel veel sneeuw en ijspret. Deze collectie heeft een warme, winterse look met een Scandinavische sfeer. Met verschillende blauwtinten en rode accenten voor de boys en voor de girls oud roze, bordeaux, antraciet en off-white. Met de hippe en makkelijk te combineren items ben je helemaal klaar voor een winter vol plezier!

Over Noppies
De collecties van Noppies Baby en Toddler vormen een rode draad door het gezinsleven.
 
De functionele baby collecties kenmerken zich door zachte, comfortabele materialen. De baby maten lopen van 50 t/m 86. Voor kleuters vind je bij Noppies de meest diverse collecties, van maat 86 t/m maat 128. De uitgesproken prints en eigenzinnige pasvorm geven de verschillende collecties een uniek karakter. Ieder kind moet immers zich zelf kunnen zijn. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Noppies | www.noppies.com
Beeldbank