Nuna International Influencer Event
By PR4Kids
//
Opdracht
Nuna international had aan ons gevraagd of wij op 21 november 2018 een internationaal influencer event konden organiseren. De opdracht die we kregen was:
- Een geschikte locatie vinden waar Nuna haar producten kon presenteren aan de influencers
- Taxiritten vanaf Schiphol
- Hotelovernachtingen voor de influencers in een geschikt hotel
- Internationale catering
- Aankleding
- Een idee voor een leuke afsluiting van de dag

Aanpak
Wij zijn aan de slag gegaan om een mooi huis te vinden met verschillende ruimtes, waar de Nuna producten goed gepresenteerd konden worden. Deze ruimte hebben we gevonden in Amsterdam. Een taxibedrijf uit Noordwijk heeft ons logistiek geholpen om de taxiritten voor de influencers te regelen. Bij het evenement mocht iedereen hun kinderen meenemen, dus hebben we geregeld dat de taxi’s voorzien waren van Nuna autostoeltjes. Op loopafstand van de event locatie hebben we een geschikt hotel gevonden om de gasten onder te brengen, waarbij de kamers voorzien waren van Nuna bedjes voor de kinderen. 

Qua aankleding hebben wij een photobooth geregeld, zodat de influencers een mooie herinnering hadden aan deze dag. Ook hebben we het hele huis versierd met helium ballonnen en lightboxen. Verder kreeg iedereen een gepersonaliseerde luiertas, met de initialen van hun kinderen. Deze werden ter plekke op de tassen geborduurd door een borduurster. De gehele dag werd iedereen voorzien van internationale fingerfood. 

Als afsluiting van de dag hebben we een boottocht georganiseerd door de grachten van Amsterdam, inclusief een walking diner. 

Resultaat
We hebben het evenement georganiseerd om online publicaties te generen voor het merk Nuna. Tijdens het event werden er al veel posts gepubliceerd en stories op instagram gezet. Wij kregen super leuke reacties van de influencers dat de organisatie erg goed was. De boottocht aan het einde van de dag was een goede afsluiter! Zie hieronder een aantal leuke foto’s van dit toffe evenement…