[Prénatal] Opening Prénatal Boutique
By PR4Kids
30/10/2018
Klein maar fijn: 
de eerste Prénatal Boutique opent in hartje Utrecht! 

Baby- en peuter retailketen Prénatal kondigt met trots aan dat het binnenkort zélf een extra familielid mag verwelkomen: de Prénatal Boutique. Een nieuw concept van Prénatal, naast de al bestaande Megastores en Citystores. De allereerste Prénatal Boutique opent 9 november in het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. In de compacte, centraal gelegen Prénatal Boutique vinden bezoekers een selectie van de leukste en meest onmisbare producten uit het Prénatal assortiment, speciaal voor iedereen die nieuw leven mag verwelkomen. 

Prénatal streeft er sinds de opening van de allereerste winkel in 1959 in Groningen al naar om (toekomstige) ouders van het beste advies én de beste prijs te voorzien. En nu is het tijd voor een nieuwe, inspirerende winkelbeleving. Het assortiment is opgedeeld in verschillende werelden, zoals fashion, slapen en badderen. Producten uit deze werelden worden in de winkel speels gecombineerd, waarbij de nieuwste trends als leidraad dienen. 

Zo is er de hipste (newborn) fashion van het eigen label van Prénatal, maar ook van mooie merken zoals Noppies, Quapi en BESS. Ook de liefste knuffels en het leukste speelgoed bieden meteen inspiratie voor een kraamcadeautje. Naast kleding en speelgoed, kunnen ouders onmisbare spullen vinden voor de verzorging van hun kleintje. Van een uitgebreid assortiment flesjes, bordjes, bekers en speentjes, tot producten voor in bad of naar bed. 

En omdat prettige positiekleding- en zwangerschapslingerie een onmisbaar onderdeel zijn van een comfortabele zwangerschap, is ook hieraan gedacht. Alle mom’s to be kunnen op hun gemak shoppen voor de beste positiejeans, mooie tops waarin de buik gezien mag worden en lingerie voor tijdens én na de zwangerschap. 

De Prénatal Boutique is er voor de zus of vriendin die tijdens een dagje winkelen een bijzonder kraamcadeautje wil vinden. Of voor de kersverse vader die om 17.00 uur nog op de fiets springt om een nieuw flesje te kopen (en daar wel wat deskundig advies bij kan gebruiken). Of voor de zwangere vrouw die eindelijk een positiejeans wil die wél goed zit. Kortom, de Prénatal Boutique is er voor iedereen en nieuw leven mag verwelkomen! 
Voor grotere hardwaren zoals kinderwagens, autostoeltjes en kinderkamermeubels kunnen klanten nog steeds terecht in de Megastores en andere Citystores, of in de webshop van Prénatal. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen

Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie

Prénatal | www.prenatal.nl
Beeldbank