[Retour Jeans] Strike a Pose tour!
By PR4Kids
06/03/2019
“Maak je beste selfies tijdens de Retour Jeans Strike a Pose tour en word een echte insta-queen!"

Tijdens deze gave campagne tourt Retour Jeans de komende maanden door het land met de zogeheten “mirror me photobooth”. Een photobooth totally fashionable, want ga in je volledig gestyle Retour Jeans outfit voor de spiegel staan en CLICK daar is je toffe selfie!

Dus.. Ben jij ready to shine? Bezoek dan de giga-gave photobooth bij een van de deelnemende winkels. Ga op de foto met Sterre Koning tijdens de meet & greet, upload je selfie en maak kans op gave prijzen!! 
En dat is nog niet alles! Retour Jeans en Sterre dagen je met de Strike a Pose challenge uit om je meest gekke, leuke, gezelligste selfie met je bestie te maken. Hoe kun je meedoen? Gebruik #strikeapose, tag en volg @retour_jeans. De meiden met de leukste, creatiefste selfie maken kans op een outfit naar keuze tijdens een van de meet & greets! 

YaY! Let’s strike a pose!Over Retour Jeans
Retour Jeans is een Nederlands merk dat in 2005 is opgericht. Het wordt op ruim 360 verkooppunten in Nederland aangeboden en daarbuiten vertegenwoordigd in veertien andere landen. De collectie bestaat uit een lijn voor zowel meisjes als jongens in de leeftijd van twee tot en met zestien jaar oud. De collecties van Retour Jeans kenmerken zich door de rijke materialen, de goede pasvormen en aandacht voor detail.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont – Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90 | 
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Retour Jeans | www.retourjeans.com


Beeldbank