[Tumble 'N Dry] ROSALIE ♥ T’ND
By PR4Kids
25/03/2019
Op zaterdag 13 april lanceert Tumble ’N Dry de splinternieuwe collectie Rosalie’s Favourites in de eigen store in Utrecht – en natuurlijk is YouTube-ster Rosalie daar zelf bij. Partytime!

Summer must-haves
Speciaal voor Tumble ’N Dry selecteerde Rosalie haar ultieme favorieten uit de nieuwe T’ND HI zomercollectie – van een girly ’N sporty Pomme d’Amour-hoodie tot een casual denim jurkje en coole zwart-wit gestreepte jeans. Deze  items zijn te herkennen aan de Rosalie-hangtag.

Say HI to Rosalie
De launch van Rosalie’s Favourites is één groot feest voor alle T’ND HI girls. Tussen 14.00 en 16.00 uur is er een meet ’N greet met Rosalie: je kunt met haar op de foto, ze deelt handtekeningen uit en er zijn lekkere hapjes.

The street is your catwalk
Meelopen in de Fashion Parade? Ook dat kan. Samen met Rosalie en Tumble ’N Dry modellen kunnen fans twee keer meedoen aan een de Fashion Parade, rond 14.30 en 15.30 uur, door de straat – inclusief muziek, ballonnen én een professionele visagist en fotograaf. Sparkle ’N shine!

Get your goodiebag
Schaf je tijdens het event een van Rosalie’s Favourites aan? Dan krijg je er een goodiebag ter waarde van maar liefst € 25 bij cadeau, met onder meer een Essence highlighter, T’ND potloden en stickers, gezichtsmaskers en een headphone.

Over Rosalie
Meer dan 70K volgers en elke zondag en donderdag een nieuwe beauty- of fashionvideo op YouTube: Rosalie (15) is de heldin van alle teen girls. 

Waar ’N wanneer
Zaterdag 13 april a.s. van 14.00 tot 16.00 uur op de Lijnmarkt 19 in Utrecht

ARE YOU READY TO TUMBLE? 

       

Over Tumble 'N Dry
Het Nederlandse Tumble 'N Dry is een toonaangevend label voor kinderen van 0-12 jaar. Bij Tumble ’N Dry geloven we in 'the magic of play': liever fun dan huiswerk en liever actie dan stilzitten. Daarom ontwerpen we kinderkleding om in te kruipen, klimmen en chillen met vrienden. Alles wat we maken, is playful, praktisch en verrassend betaalbaar. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Tumble 'N Dry | www.tumblendry.com
Beeldbank