Summer ready met B.Nosy
By PR4Kids
30/03/2017
De vakantiekoffer vullen is geen probleem als het aan B.Nosy ligt. De hoogzomercollectie van dit vrolijke merk is perfect voor meiden die houden van combineren en het leuk vinden om toffe zomersetjes samen te stellen.
Of er nu een dagje strand gepland staat of een bezoek aan een pretpark. Met de kleurrijke en comfortabele zomercollectie van B.Nosy zit je helemaal goed.

De gave tanktops zijn verkrijgbaar in diverse, zomerse kleuren als roze en mintgroen en ze staan te gek boven één van de shortjes uit de zomercollectie.  Met de brede, gekruiste bandjes in multicolour zijn ze ook nog eens een hippe en opvallende verschijning.

Believe in your selfie
Of je nu kiest voor een sweatjurkje met pauwenprint, een uni jurkje met de tekstprint ‘believe in your selfie’ of één van de comfortabele en hippe jumpsuits,  met B.Nosy ben je in ieder geval helemaal summer ready.

In de zomercollectie van B.Nosy blijf je zelfs met tropische temperaturen lekker koel  en daarnaast is de kleding zo comfortabel dat spelen, rennen en springen makkelijk gaat. ‘Cool as a pepper, wild as a cactus’.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert| info@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie

B.NOSY | www.b-nosy.nl

Beeldbank