[SUPERREBEL] Kidsgear | W18] Wintersport 2018
By PR4Kids
21/09/2018

SUPERREBEL Kidsgear|Wintersport 2018


In eigen stijl de ski-piste af!
SUPERREBEL presenteert opvallend stoere snow-collectie


Staat er deze winter bij jou ook een wintersport op het programma? Probeer pap en mam dan te overtuigen van de te gekke SUPERREBEL Snow-collectie. Want niet is alleen deze wintersportcollectie comfortabel en sportief hij zit ook nog eens super relaxed!


Fashionable active wear, daar kennen we SUPERREBEL van. En met deze steekwoorden heeft SUPERREBEL ook een hele fijne Snow-collectie neergezet. 


Opvallend in de collectie is met stip de opvallende print voor girls; luipaard. Wie wil er niet in luipaardprint-overall de berg af skiën. Kies je voor het wintersportjack met deze print, dan kun je er de hele winter van genieten! Voor de boys is de camou-print dit seizoen uitgewerkt in grijstinten, dit gecombineerd met het oranje jack is een super outfit voor je snowboard!


Net zoals vorig jaar zijn ook deze winter de reflecterende logo’s aan de achterkant gebleven voor herkenbaarheid en veiligheid. Handig dus als het op de piste begint te schemeren en je nog naar beneden moet. Ook als het een dag bewolkt is, of sneeuwt, wil je ook zeker wel gezien worden op je snowboard of ski’s. 


SUPERREBEL heeft voor de snow-collectie een exclusieve samenwerking met de Nederlandse Skivereniging.


    


Over SUPERREBEL

SUPERREBEL is een sport- en straat merk ontworpen voor rebelse kinderen. Kwaliteit en stijl is belangrijk binnen de collectie. Speciale stoffen worden gecombineerd met high-tech innovatieve materialen. De collectie van SUPERREBEL is verkrijgbaar voor rebelse jongens en meisjes in de maten 104-176.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie

Voor meer informatie of persuitleen

Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90

Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank


Voor verkoopinformatie

SUPERREBEL Kidsgear | www.superrebelkidsgear.com

 

Beeldbank