[Sweet Petit by Prénatal] ‘Petit a la Campagne’
By PR4Kids
15/04/2019
De nieuwe Sweet Petit collectie voor baby & peuter: ‘Petit a la Campagne’ 

Maandag 15 april lanceert Prénatal de nieuwste fashioncollectie ‘Petit a la Campagne’ van haar eigen baby- en peuterlabel Sweet Petit by Prénatal. 

De limited edition kledinglijn Sweet Petit van Prénatal kenmerkt zich door luxe in eenvoud; is stijlvol en is gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail. De newborncollectie van Sweet Petit is verkrijgbaar van maat 56 t/m 68 en de peutercollectie van maat 74 t/m 104. 

Inspiratie van de collectie 
De collectie ‘Petit a la Campagne’ vindt haar inspiratie op het Franse platteland in de zomer. De warme zonnestralen schijnen over de tarwevelden, waar de kinderen spelen en een kleed ligt voor een picknick a la campagne. De zon gaat langzaam onder, de lucht wordt rood en maakt plaats voor een heldere en een zwoele zomeravond. Naast de heerlijke zomerse items voor de warme dagen, zien we door de gehele collectie ook de comfortabele sweat items: perfect voor de wat frissere avonden. Op de heerlijke, badstof items zijn inspirerende teksten te lezen als: Be Petit, Be Joyfull! 

Kleur & structuur 
Het kleurbeeld is het kleurenpallet van de zomerzon: zongebleekt geel, donkerrood van de ondergaande zon en zomers wit om het af te maken, met voor de meisjes nog wat roze voor een romantisch accentje. Ook in deze collectie is gekozen voor een fijne mix van structuren en kleurnuances, zoals de wafel- en ribstructuren. Door de zomerse kleuren zijn alle items met elkaar te combineren, voor zowel een hoogzomerse look als een frisse summer night. 

Key-items van het seizoen 
De key-items van het seizoen zijn de sweatromper en het eendelig pak in wafelstructuur. De bekende geweven jurk – met een verfijnd streepje en speelse ruches – is ook in deze collectie terug te zien. De badstof shirtjes en comfy sweats – met statement tekstjes – zijn échte musthaves voor zowel jongens als meisjes. 

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per jaar uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl. 

Enjoy this ‘Petit a la Campagne’! 

      
Beeldbank