[Tumble 'N Dry] Terug bij PR4kids...
By PR4Kids
04/04/2018
Het is dubbel feest. Niet alleen is Tumble ’N Dry terug bij PR4Kids maar ook viert dit kinderlabel van Nederlandse bodem zijn tiende verjaardag. Dat laten ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Er is een te gekke zomercollectie gelanceerd met mooie details, verrassende kleuren en comfy materialen.

Urban Eclectic Icons

We gaan voor retro deze zomer! Geïnspireerd door de jaren ‘50, ‘70 en een vleugje van de jaren ‘90 zet Tumble ’N Dry een te gekke zomercollectie neer voor de boys met iconische items als de chino, een anorak en, een echte urban classic, een coach jacket. Gecombineerd met lange en oversized tops creëer je een nonchalante en comfortabele look.

Let’s rock this summer!
In de maten 62 t/m 140 zie je voor de jongens ook nog heel subtiel de late jaren ’60 terug met een vleugje rock. Een gitaar print op een sweatvest en een stoere denim blouse gecombineerd met comfy sweatpants. En of je gaat rocken deze zomer!
 
Pastel romance with a sporty twist

Van 1980 tot 1990. Tumble ‘N Dry pakt het beste uit het verleden en komt met een zomercollectie voor meiden die bestaat uit een combinatie van girly en sportief met een edgy look & feel. De pasteltinten zijn perfect voor een zachte zomer. Lieflijke ruches en romantische  velvet tops hebben een onverwachte sportieve twist gekregen met details in grijs en donkerblauw. Alles draait om het combineren van de verschillende stijlen. Draag bijvoorbeeld een girly denim rokje met een roze hoodie. Stand out from the crowd this summer!

Your kid, our world
Ook voor newborns (maat 50-68) heeft Tumble ‘N Dry een fijne zomercollectie.
Voor de kleinste jongens zijn er items in lichtgrijs, diep blauw en verschillende tinten groen.
Babymeisjes worden gehuld in items met grote allover prints van bloemen en stippen en de liefste kleuren als perzik, lichtblauw, grijs en roze.
Er is gebruik gemaakt van de meest comfortabele materialen van hoge kwaliteit. Alle items zijn zacht, comfy en rekbaar zodat het perfect past en je kleintje er makkelijk in kan bewegen. Voor je baby wil je natuurlijk alleen het allerbeste. Tumble ’N Dry ontwerpt met het kind maar ook met de wereld in het achterhoofd. Alle kleertjes zijn daarom gemaakt van 100% organisch katoen.

Bottle Denim
Denim mag niet ontbreken in de zomergarderobe! Tumble ’N Dry denims staan bekend om hun perfecte fit, de zachte materialen en de tofste kleuren. Voor elk kind is er een favoriete denim. Vanwege het 10-jarig bestaan heeft Tumble ‘N Dry een denim collectie ontwerpen met de toekomst van onze wereld in het achterhoofd. Er is een denim collectie gelanceerd die voor 29% is gemaakt van gebruikte PET flessen. Natuurlijk met nog steeds diezelfde comfort en stijl die we gewend zijn. Don’t waste it, wear it blue!

Are you ready to tumble this summer?-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen

Margo, Denise & Nienke | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Tumble ’N Dry | www.tumblendry.com
Beeldbank