[TYGO & vito | SS19] Sporty summer looks!
By PR4Kids
27/02/2019
Deze zomer wordt een sportieve zomer met TYGO & vito! Looks die geïnspireerd zijn op American sports en surfen, knallende kleuren en coole prints! Op naar een heerlijke zomer..

December: TYGO & vito 1973
Voor de eerste keer levert TYGO en vito een compacte collectie in december. Een collectie met een sportief American Sports gevoel. Denk hierbij aan stars & stripes, sporty hoodies en stoere jogpants. De kleuren donker blauw, rood, fel blauw, grijs melé en neon groen spelen in deze collectie de hoofdrol! 

Februari: Nexterday streetstyle
Een stoere collectie in frisse pastels met stoere autoprints, strepen en de TYGO & vito brand allover. Deze frisse pastels hebben accenten in neon oranje en neon geel. Natuurlijk is de collectie niet compleet zonder een stoere zomerjas. In februari worden deze sportieve jacks geleverd. Wedden dat jij de show gaat stelen in een van deze superchille, street style jassen!

Maart: Waverider
Hey surfboy! Vanaf maart ligt de hoogzomer collectie in de winkels. Deze collectie is geïnspireerd op beach & surf, met gave prints en allovers! Shorts, t-shirts en lekkere singlets. De kleuren kun je niet omheen, neon oranje, neon groen en neon geel met donker blauw als contrast. 

Never out of stock jeans
De basic stretch jeans van TYGO & vito is altijd op voorraad. De jeans is verkrijgbaar in twee modellen (slim- en skinny fit), blue en black en in verschillende wassingen. Prijs: €29,99 en €34,99.

          

SOS Kinderdorpen
Sinds augustus 2017 steunt TYGO & vito met een aantal styles de internationale kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie. Voor meer informatie: www.soskinderdorpen.nl

Over TYGO & vito
TYGO & vito is een Nederlands jongensmerk verkrijgbaar in maat 92 t/m 152.
De collecties zijn vrolijk, comfortabel en prijsmatig interessant.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90 
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
TYGO & Vito | www.tygovito.com 

Beeldbank