Blogevent AW17
By PR4Kids
21/07/2017
Eindelijk mooi weer, tijd voor korte broeken, tshirts en luchtige jurkjes. Toch is het ook de tijd weer om ons alvast in het winterseizoen onder de dompelen. Zoals elk seizoen, organiseerde we ook voor komend winterseizoen weer een blogevent. Een event speciaal voor onze blog- en vlog-contacten.

Dit keer een blogevent met een feestelijk tintje; we zitten immers sinds kort in een nieuwe showroom. De uitgelezen kans voor de pers om een kijkje te nemen in onze showroom en voor ons om hem goed te promoten. Wat leuk om van iedereen te horen dat het er zo gaaf uit ziet!

Margo trapt af met een korte introductie van de showroom en natuurlijk het vermelden van de nieuwe merken in ons portfolio. Deal-75; een merk vol toffe jurkjes voor meiden en dames. Twinnen met je dochter is met dit merk zeker een must.
Lucky No7; een stoer kidsmerk.
Nais Kidswear; nieuw in Nederland en zeker een merk om in de gaten te houden.
Miss Guilty; voor baby, voor kids, voor mama?s. Stoer!
Super Rebel; voor alle rebellen met toffe wintersportcollectie.
Naast het presenteren van de nieuwe showroom, het uitwisselen van tips en tricks, is het voor ons ook het moment ons WhatsApp nummer te introduceren. Vanaf nu zijn we op werkdagen naast email en telefoon ook via WhatsApp te bereiken; 0614110786.

Daarna is het de beurt aan de meiden van Studio Maison. Ze presenteren hun nieuwe wintercollectie en leggen uit hoe ze te werk gaan. Super inspirerend om eens te horen hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Want wist jij dat de schoenen geproduceerd worden in Portugal en ze tot maat 40 gaan? Wij hebben onze favorieten voor de winter al uitgekozen.

Onder het genot van een kop koffie, thee en lekkers krijgt iedereen de tijd de showroom eens goed te bekijken, zich te storten in de nieuwe collecties of om gewoon gezellig wat informatie uit te wisselen.

Wij vonden het een geslaagde ochtend!