[Lucky No.7] Kids like to party!
By PR4Kids
23/11/2017
Gezellige kerstdiners, spetterend vuurwerk. Het feestseizoen gaat al bijna van start! Een feest is natuurlijk niet compleet zonder een coole outfit. De Galaxy collectie van Lucky No.7 is perfect voor de feestdagen maar ook voor daarna nog helemaal te gek. Verkrijgbaar vanaf 7 december!

Met de Galaxy collectie van Lucky no.7 zit je kleintje fashionable maar wel lekker comfy aan tafel bij het kerstdiner. Met een te gekke jurk met tule rok voor de meisjes en de jongens gaan voor casual chic in een tof overhemd met korte mouw. Alle items hebben natuurlijk die monochrome flavour waar Lucky No.7 zo bekend om staat.

De exclusieve party collectie is niet alleen maar party proof want alle items mix je zo tot een casual look. Ideaal, want van die toffe outfit wil je natuurlijk veel langer genieten!  Over Lucky No.7
Lucky No.7 staat voor stoere en speelse kleding met een monochrome flavour. De collectie van Lucky No.7 is verkrijgbaar voor kinderen van 0 tot 8 jaar in maat 50/56 t/m 122/128. De Galaxy collectie van Lucky No.7 is vanaf 7 december verkrijgbaar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert| info@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Lucky NO.7 |  www.luckyno7.nl
Beeldbank