[NONO | Winter'19]
By PR4Kids
06/08/2019
NONO bestaat al bijna 25 jaar. Vanaf het begin creëren wij unieke collecties voor unieke meiden van 2-14 jaar. Wij maken het verschil met ons specifieke handschrift.  Zoeken naar nieuwe vormen en interessante technieken en hebben aandacht voor mooie dingen in een aldoor veranderende wereld.

Trek iets kleurrijks aan dit seizoen! Vooral intense, warme tinten die dat ultieme Winter gevoel geven. NONO brengt een prachtige kaneel met donkerblauw en diverse roodtinten, opgefrist door winterwit in de Augustus levering. Voor September kozen we voor dat prachtige mahonie, gecombineerd met warm geel, donker grijs/blauw en oud roze.

Kinderen gaan weer naar school...de dagen worden korter...we bereiden ons voor op winterse gezelligheid. Tijd voor de zoektocht naar jouw favoriete winterjas! Iedere NONO jas is comfortabel, praktisch, zacht van binnen, gedetailleerd uitgewerkt en vooral mooi. Ga jij voor dat reversible jack met superzacht panterbontje aan de ene en stoere zwarte nylon aan de andere kant? Of kies jij die prachtige okergele wollen jas!
Combineer ze met onze mutsen en sjaals die perfect matchen.

NONO brengt rokjes en jurken in allerlei varianten. Je bent, in sommige gevallen, in één keer klaar met onze 2-in-1 styles. Easy does it! De keuze aan materialen is divers en rijk. We mixen imitatie suède, bloemenprints op satijn,  jerseys met glitter en luxe Punta di Roma. Je bent helemaal hip met ons satijnen bloemenjurkje gecombineerd met een suède bikerjack en stoere laarzen! Maar...vergeet onze broeken niet! NONO brengt gestreepte, geruite en mooie uni broeken die perfect zitten. Combineer ze met de vele leuke tops, mooie breisels óf met dat fantastische, geborduurde bloesje...

We willen meiden een breed scala aan mogelijkheden bieden om hun eigen stijl te creëren. Hun eigen stijl mag nog van dag tot dag verschillen, maar wij bieden ze all kans. NONO collecties zijn uitgebalanceerd en makkelijk te combineren. We willen kinderen inspireren met onze special items: Ken je onze 'reversible' rokken en 'twistable' shirts al? Kies zelf welke kant je kiest.... Vind uit waar jij je lekker bij voelt...wij moedigen dat aan...

XXX NONO

    

Over NONO
Door constant op zoek te gaan naar nieuwe vormen, interessante technieken en oog te hebben voor relevante ontwikkelingen in eigen land, is elke collectie van NONO weer uniek. Bij NONO vinden ze het dan ook belangrijk dat ieder meisje haar eigen, persoonlijke identiteit moet kunnen ontwikkelen. De collectie is verkrijgbaar voor meiden in maat 92 t/m 164.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
NONO | www.nono.eu 
Beeldbank