PR en communicatie stage bij PR4Kids
By PR4Kids
06/10/2016
Stage?
 PR4Kids biedt PR en Communicatie Stage (Mbo / Hbo-niveau).

Op dit moment zijn wij op zoek naar een stagiaire voor een meewerk stage (uren in overleg).

Waar? Bij PR4Kids; een PR-bureau m?t showroom, gericht op de kinderbranche. PR4Kids richt zich op zowel de offline- en onlinemedia. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer, aan de rand van Amstelveen (tegenover het Amsterdamse bos).

Wat bieden wij? Een dynamische werkomgeving, waarbij geen ??n dag hetzelfde is. Je loopt stage waarbij je de kans krijgt een kijkje te nemen in de keuken van een PR bureau in de kinderbranche. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding aan.

Werkzaamheden?
Je werkt ondersteunend op organisatorisch en uitvoerend gebied. We stellen eigen initiatief op prijs. Onder de werkzaamheden valt:
# Helpen bij verschillende persevents
# Adviseren van stylisten in de showroom
# Opvolgen persaanvragen
# Onderzoek naar nieuwe media en trends
# Bijhouden van onze perslijst
# Beheren van onze social media als Facebook, Instagram & Pinterest
# Bijhouden van onze blog
# Verwerken/ bijhouden van publicaties
# Het vullen van de website/virtuele showroom

Eisen?
Je volgt momenteel een Mbo / Hbo-opleiding. Je bent proactief, creatief, assertief en zelfstandig en je hebt kennis van social media. Daarnaast ben je communicatief sterk, ga je recht op je doel af en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ben jij benieuwd hoe het er bij een PR bureau aan toe gaat? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Periode?

Per direct of per februari 2017.

Interesse?
 Stuur je motivatie met cv & pasfoto aan info@pr4kids.nl o.v.v. ?stage PR & communicatie?. Neem ook alvast een kijkje op www.pr4kids.nl.