[Zeeman] Christmas Glitters
By PR4Kids
05/10/2017
Ook tijdens de feestelijkste periode van het jaar staat Zeeman weer geheel tot je beschikking. Iedereen wil graag mooi maar comfortabel voor de dag komen en daar heeft Zeeman zijn uiterste best voor gedaan.

Just born (50 - 68)
Ook de allereerste kerstoutfit shop je bij Zeeman! Naast feestelijk is de kleding natuurlijk ook comfortabel zodat de eerste kerst ook echt een feest is. Rompers bedrukt met kerstfiguren en schattige broekjes zorgen voor een super lieve feestperiode.  

Baby (68 - 86)
Ook voor de baby's heeft Zeeman weer een mooie feestcollectie. Meisjes kunnen zich uitdossen in schattige jurkjes met tule en voor de jongens is er zelfs een kostuum. Voor wie liever kerst viert in een sweater heeft Zeeman leuke truien met kerstprints.

Kids (92 - 128)
Lang hoef je niet te zoeken naar een mooie kerstoutfit. Bij Zeeman vind je zowel voor jongens als meisjes een feestelijke collectie. Van overhemden met strik voor de jongens tot  schattige jurkjes en rokjes voor de meisjes. Zit je liever iets minder opgedirkt aan het kerstdiner? Dan heeft Zeeman sweaters met een vrolijke kerstprint. Feestelijk maar wel comfortabel!

Teens (134 - 164)
Wil je helemaal in stijl aan tafel voor het kerstdiner? Kies dan voor fluweel en glitter in donkerroze of zwart met zilver. Voor de jongens zijn er trendy overhemden met prints of, voor wie het liever iets comfortabeler heeft, leuke sweaters en T-shirts in grijs, zwart en blauw.

   

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor verkoopinformatie
Zeeman | www.zeeman.com


Beeldbank