Zeeman viert 50e verjaardag!
By PR4Kids
23/05/2017
Nederlandse retailer gaat internationale recordpoging bellenblazen aan

Zeeman textielSupers, een van grootste discount retailers, viert de 50e verjaardag van haar succesvolle winkelformule. Naast een gratis bellenblaas voor alle klanten, organiseert de retailer
op zaterdag 3 juni een internationale recordpoging bellenblazen. Alle winkels doen mee met deze speciale en feestelijke actie.

Zaterdag 3 juni 2017 om 14:00 uur organiseren alle Zeeman-filialen een internationale recordpoging bellenblazen. Dit doen ze door het grootst aantal mensen tegelijkertijd te laten bellenblazen en dat op verschillende locaties verspreid over zeven landen. Het huidige record staat momenteel op naam van het Verenigd Koninkrijk. Zij wisten in 2007 maar liefst 34.529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment te laten bellenblazen. Met de ruim 1.280 filialen wil Zeeman dit record ruimschoots verbeteren.

Bij deze ben jij ook van harte uitgenodigd om zaterdag 3 juni aanwezig te zijn om verslag te leggen van de internationale recordpoging bellenblazen. Om precies 14.00 uur staan medewerkers en klanten van alle Zeeman-filialen klaar om het beste van zichzelf te geven. Dit belooft zonder twijfel een groot spektakel te worden.

Om het feest helemaal compleet te maken trakteert elk Zeeman-filiaal, iedere klant in de periode van zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 op een gratis bellenblaas. Maar dat is nog niet alles, want klanten maken ook kans op grotere prijzen zoals een bellenblaaspakket, een ballonvaart voor twee personen of zelfs een volledig verzorgde cruise in de Carribean voor twee personen.

Noot voor de pers
Help jij Zeeman ook dit wereldrecord te verbreken? Deel dan deze informatie op jouw blog/social media en roep jouw bezoekers op om 3 juni aanwezig te zijn bij een van de Zeeman filialen tijdens het bellenblazen.

Tip: gebruik bij het de publicaties de #zeeman50years
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert| info@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Zeeman | www.zeeman.com

Beeldbank