[Bampidano | W19 ] Wear, Love & Play
By PR4Kids
07/08/2019
Bampidano bestaat dit jaar alweer 20 jaar! Dit baby- en kinderkledingmerk staat bekend om zijn draagbare collecties met een fris kleurbeeld en de fijne prijs-kwaliteit verhouding. Deze winter heeft Bampidano voor het eerst ook winterjasjes in de collectie voor boys en girls vanaf maat 68.

Cris Cross baby
Kusjes geven aan je baby kun je niet genoeg doen. Super leuk en stoer is dan ook het all-over printje met kruisjes voor de new borns dat voor honderden kusjes staat.
Naast deze wat stoerdere items zijn er voor de new borns ook lieve, zachte kleuren als mint, leuke prints en een super zacht teddy jasje. 
De collectie is, op het teddy jasje na, volledig van organic cotton. The perfect gift!

Play wild my child
De eerste levering voor de baby boys is perfect voor actieve baby’s die lekker willen spelen. Als ze iets groter zijn, gaan ze het buitenleven ontdekken. Leren fietsen en vliegeren. De knalkleur lime groen springt er lekker uit in dit thema. 
De tweede levering is perfect voor de wild boys. Het heeft een winters en avontuurlijk thema met stoere allovers. De warme stofjes als sweat, teddy en een gebreide wafelstof zijn comfortabel en houden je heerlijk warm in de winter.

Boys keep moving!
Jongens kunnen maar moeilijk stil zitten. Zachte stoffen en comfortabele styles zijn dan ook echt een must. De boys collectie van Bampidano voldoet daar perfect aan. Voor een stoere look kies je voor een tof, geruit shirt. Mix & match met de grafische all-over print met camouflage look en een subtiele all-over print van wilde dieren. 

Isn’t she lovely
Alles draait om liefde voor de baby girls! De hartjes all-over print is daar wel het bewijs van. Voor de stoere baby girls zijn er melange sweat items en voor de girly touch zijn er ruches en glitter printjes. 
Van de tweede levering voor de baby girls smelt je direct, zo lief! Het lieve, zachtroze is heel meisjesachtig en met wat gouden glitter accenten krijgt het zelfs een feestelijk tintje.

La vie en rose!
De girly collectie heeft een lieve roosjes all-over print op zacht velours. Natuurlijk zijn er ook veel jurkjes en mogen glitter accenten niet ontbreken. De magic sequins sterrren print veranderd van kleur als je de pailetten omhoog en omlaag veegt. De warme sweats en de stoere ruit zijn hip en girly. 
Voor de super girls is er een levering met stoere items met girly accenten.  Heel stoer is de all-over leopard print, de ruitjes en het streepje. Girly wordt het met de gouden accenten in prints en het gouden tule. Een magic sequins hart op een aantal T-shirts en jurkjes mag natuurlijk niet ontbreken. Dat wordt een magische winter!


  

Over Bampidano
“Wear, love and play” dat zijn de key words waar de collecties van Bampidano aan moeten voldoen. Het belangrijkste is dat de kleding comfortabel zit zodat kinderen makkelijk kunnen bewegen en het met liefde gedragen wordt. 
De new born collectie is beschikbaar in maat 50 t/m 68 en de baby collectie in maat 56 t/m 86. De kids collectie van Bampidano is verkrijgbaar in maat 92 t/m 152.

Dit jaar bestaat Bampidano 20 jaar! Wil jij dit met Bampidano samen vieren? Laat het ons weten!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | info@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Bampidano | www.bampidano.com 


Beeldbank