[Moodstreet | W19] What’s your mood today?
By PR4Kids
07/08/2019
Moodstreet is altijd lekker eigenwijs, comfortabel en een tikkeltje brutaal. De rijke details en kenmerkende stofjes maken de collecties steeds weer echt herkenbaar made by Moodstreet. De wintercollectie bestaat uit 9 verschillende moods die onderling ook weer heel makkelijk te mixen & matchen zijn. Be prepared for a fabulous winter!

Ieder jaar ontwerpt Moodstreet een enorme collectie trendy en comfortabele jassen, geschikt voor echte winterse kou en allemaal goed geprijsd. De jongens gaan voor een sporty blocking jas in navy met cool oranje. Met de comfy fleece voering wordt dit een echte favoriet! De meiden shinen deze winter in een reversible bomber met een vaste capuchon. Een metallic stoere old pink nylon voor de ene dag en draai je ‘m om, dan loop je de andere dag in een fun-leo-fur!

Boys collectie
De jongens kunnen alle kanten op met hun winteroutfit. Toffe sweaters met klassiek navy & grijs mêlee en de combi antra, sporty rood & fris wit zorgen voor een classy look. Liever iets stoerders? Dat kan met de BMX mood. De longsleeves en sweaters met coole prints van tijgers, een BMX en stoere tekstprints vinden de jongens echt te gek! En hoe tof is de laatste levering van de jongenscollectie?! Trendy kleuren zoals oranje en legergroen zijn een prachtige combi voor het winterseizoen. 

Fabulous girls collectie
Klassiek, stoer, lief of misschien wel een beetje van allemaal. Zoveel meisjes, zoveel smaken. Moodstreet heeft voor al die meisjes verschillende moods waarin voor iedereen wel favoriete items te vinden zijn. Zie je het klassieke Moodstreet meisje al stralen in haar jurk met bloemetjes print? Het stoere, trendy Moodstreet meisje voelt zich helemaal te gek in haar outfit met rood, panter en glitter en sweet girls zien er prachtig uit in het Jolie thema met mooie stoffen, toffe graphics en all-over prints.  

Fabulous Moodstreet girls gaan voor te gekke zilveren/metallic details. Wat dacht je van een echte Parisienne look met een hip pied-de-poule jurkje, een elegante streep en een elegant bloemetje in een fijn stofje? Het hele thema wordt gecombineerd met koperen details in zowel stof, streep als artworks. 

Is er al iemand in de party mood? Vanaf september is de party collectie verkrijgbaar. Met heel veel gouden elementen en tule zijn de items perfect voor het kerstdiner!

De Moodstreet wintercollectie is te gek voor hippe girls en stoere boys. Eigentijdse outfits, easy to mix & match en voor elke MOOD ;-).

  

Over Moodstreet
Moodstreet is een Nederlands kledingmerk voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Free spirit, lef, vernieuwende graphics en onderscheidende stoffen maken de collecties steeds weer voelbaar made by Moodstreet. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Moodstreet | www.moodstreet.nl

Beeldbank