Bloggersevent zomer 2018
By PR4Kids
25/01/2018
De winter is nog niet voorbij maar we snakken met zijn allen al naar het voorjaar. Gelukkig is de zomer al neergestreken in de showroom van PR4Kids. Wat is het toch leuk om de showroom in zomerse sferen te brengen met al die te gekke, nieuwe collecties.

Speciaal voor al onze bloggers vond er gister een persevent plaats. Nu konden ook zij proeven van de zomer door het bekijken van de zomercollecties van al onze merken. Wat leuk dat er zo’n grote opkomst was met allemaal enthousiaste mensen!

Als iedereen is voorzien van een drankje en lekkers is het tijd voor een inleidend verhaal van Margo. Zij verteld kort iets over de zomercollecties en over de nieuwe merken die te zien zijn in de showroom. Dit seizoen kun je voor het eerst kennis maken met kinderlabel Pimsa, de webshop Stoerekindjes.nl, kinderlabel Nais Kidswear en MyNametags.

Christa van Noordenburg van DEAL-75 was aanwezig als gastspreker. Met geweldige jurken voor dames en meiden vanaf maat 128 speelt DEAL-75 helemaal in op de twinning trend. Christa heeft de achtergrond van haar merk toegelicht en een preview van de zomercollectie laten zien. Dat leverde enorm enthousiaste reacties van de bloggers op. En dat begrijpen wij wel. De collectie ziet er echt prachtig uit. Net als het beeldmateriaal trouwens dat binnenkort te downloaden is in de beeldbank.

Dan is het tijd voor de bloggers om zelf door de showroom te lopen. Nieuwe merken ontdekken, materialen voelen en gezellig met elkaar kletsen.

Wij vonden het een geslaagde ochtend. Laat het zomerseizoen maar beginnen!


Presentatie van Christa van DEAL-75


Stoerekindjes regenkleding


Collecties van Zeeman, Miss Guilty en DEAL-75


Zomercollectie van Nais Kidswear                                Zomercollectie van SUPERREBEL


Wintercollectie van Pimsa                                             My Nametags