[Kidz-Art - W19] Sparkling wintertime
By PR4Kids
08/08/2019
Bright colours makes you happy! Ook in de winter zorgt Kidz-Art voor een flinke dosis vrolijkheid. Met felle kleuren en glitters ga je helemaal happy het winterseizoen in. 

Neon kleuren worden gecombineerd met blauw, groen, goud en roze. De jurkjes met unieke prints zijn te gek in combi met een coated legging of een multi color maillot. 
Kies voor een fake fur bontjasje met streep van felle kleuren en feel like a movie star! Heerlijk kleurrijk en super sophisticated. 
Naast het hippe fake fur zijn ook de gecoate en velours items te gek voor happy girls. Het geruite velvet jurkje met roezels is dan ook echt een must voor de winter.  
Combineer shiny met mat en kies je favoriet van al die te gekke all-over prints en bijzondere artworks. Wear happy, feel happy!

Party party!
Dit seizoen heeft Kidz-Art een te gekke party collectie voor girls die houden van iets bijzonders. Glitter en shine met pailletten, goud en een super mooie velvet stof met 3d print. There’s always a reason to celebrate!

  

Over Kidz-Art
Kidz-Art brengt kinderkleding voor meisjes in de maten 92 t/m 152. Het merk vindt z'n oorsprong in Amsterdam, waar ontwerpster Mary-Ann van Dam kleding maakte voor haar eigen kinderen, omdat ze het in de bestaande kinderkledingcollecties niet kon vinden. Het succes is inmiddels bekend: naast fans in Nederland, België en Duitsland, is Kidz-Art ook verkrijgbaar in Amerika en China. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank


Voor verkoopinformatie
Kidz-Art | www.kidz-art.nl 
Beeldbank