[LCEE | SS19] Welcome to the LCEE Association for Exceptionally Charming Boys
By PR4Kids
25/02/2019
LCEE is er voor jongens die alles doen met hart en ziel.                                                               
Voor voetballers en lettervreters, knutselaars en boomklimmers, hockeykampioenen en keukenprinsen, Lego-ingenieurs en tekenwonders. Voor al die jongens die zich vol overgave
inspannen en uitleven zo en altijd iets beleven. Want met een beetje fantasie is de
stoep een racebaan, de tuin een theater en het park een wildernis.

LCEE is er voor jongens voor wie iedereen meetelt.
Jongens die houden van de natuur en graag naar buiten gaan. Naar het bos, het strand of gewoon de buurt in, met hun vriendjes. Die willen winnen, maar dan wel als team. Altijd in zijn voor verstoppertje, rolschaatsen, hutten bouwen…als het maar samen kan. Want samen heb je zoveel meer ideeen . En zoveel meer plezier.

LCEE is er voor jongens die weten wat ze mooi vinden. 
Effen chino’s, zachte T-shirts, lekkere truien en vesten en soms een overhemd erbij. Met een sportieve ruit, subtiele prints en kleuren die bij elkaar passen: wit,  sand en alle soorten blauw. Relaxed en tijdloos – net als papa.

LCEE is er voor jongens die ook graag kleine heren zijn. 
Die zich verheugen opeen feestje of diner en het leuk vinden om zich daarvoor aan te kleden. Met een blazer of gilet, een mooi overhemd erbij en de haren netjes gekamd. Ook als ze uit
eten of naar oma gaan, pakken ze graag uit. Want speciale dagen vragen om iets speciaals. En nóg specialere dagen helemaal.

LCEE is er voor al deze jongens – en hun ouders.  
We maken moderne klassiekers voor doordeweekse dagen, zondagen en feestdagen. Kledingstukken die geweldig staan, heerlijk zitten en die je makkelijk mixt, of ze nou uit de zomer-, winter- of feestcollectie komen. Onze kleding gaat lang mee, zodat broertjes, neefjes of buurjongens er minstens zoveel plezier van hebben. Wees welkom – en geef het door! 

          

Over LCEE
LCEE is verkrijgbaar in de maten 62 tot en met 92 (baby’s) en 92 tot en met 164 (kids). Sinds 2013 is er ook een newborncollectie in de maten 50 tot en met 68. De collecties zijn uitermate geschikt voor ‘alledag’. LCEE heeft een draagbare communiecollectie, maar waar de kids ook lekker in naar school kunnen gaan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
Beeldbank