Naar Zuid-Afrika op safari met NoNo
By PR4Kids
04/04/2017
Reis deze zomer samen met NoNo naar het prachtige Zuid-Afrika en geniet van een zonsondergang terwijl de flamingo’s naast je in het water staan. Geïnspireerd door dit veelzijdige land heeft NoNo een prachtige collectie samengesteld voor meisjes die de wereld willen ontdekken.

Sout African Sunset
Laat je deze lente betoveren door de zonsondergang, die nergens zo mooi is als in Zuid-Afrika. Het zachte oranje van de ondergaande zon combineer je perfect met het marine blauw van de zee, de zilveren gloed die verschijnt en het witte strand. Pailletten en kralen geven de collectie extra kleur en glans!

Safari Camp
Overdag is de must-to-do natuurlijk een prachtige safari waar je de big five spot. Het landschap van deze safari inspireerde voor een mooie collectie in lichte kleuren. Een salopette in zebraprint en enkellange rokken en jurken zijn opvallende mode-items in de collectie.

Ook deze zomer is de collectie van NoNo weer heerlijk comfortabel om te dragen met een stijlvolle twist. De items zijn gemakkelijk met elkaar te combineren waardoor iedereen zijn eigen favoriete outfit kan samenstellen.

Ga mee op safari met NoNo!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert| info@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
NoNo | www.nono.eu

Beeldbank