[NONO | Early Spring'19 ] Feestelijk, maar draagbaar!
By PR4Kids
20/12/2018
Let's dress up! Wil jij de show stelen op dat leuke feest of die speciale gelegenheid? Met de NONO Early Spring collectie slaag je vast!

NONO brengt een feestelijke, maar draagbare collectie. Het kleuren palet is fris en vernieuwend: Navy, wit en zandtinten worden gecombineerd met intens zee-groen. Licht goud geeft het geheel een subtiele spartel.

In deze collectie spelen jurken een hoofdrol. Met of zonder mouwtje. Klokkend of geplisseerd? NONO heeft het allemaal. Draag ze met dat stoere spijkerjackje en je zal er fantastisch uit zien. Of ga jij voor dat reversible, gestreepte rokje met dat mooie bomberjackje?

Ontdek het ruime assortiment aan gebruikte materialen: Lichte velours met botanische print. Geborduurde tule, gazig kant en een prachtige jersey streep met glitter effect. De poplin blokstreep is een krachtige eyecatcher. De stoffen, ribbings en accessoires vormen een rijke collectie.

Er is veel aandacht besteed aan mooie afwerkingen en subtiele details.  Maaaar...wat zeker niet over het hoofd is gezien, is dat ieder meisje van glitter houdt...;-).

Show yourself!!....In deze prachtige collectie...NONO-EARLY SPRING-SPECIAAL-VOOR-JOU...

XXX NONO


          

Over NONO
Door constant op zoek te gaan naar nieuwe vormen, interessante technieken en oog te hebben voor relevante ontwikkelingen in eigen land, is elke collectie van NONO weer uniek. Bij NONO vinden ze het dan ook belangrijk dat ieder meisje haar eigen, persoonlijke identiteit moet kunnen ontwikkelen. De collectie is verkrijgbaar voor meiden in maat 92 t/m 164.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
NONO | www.nono.eu 
Beeldbank