[Smartgames] | PR4Kids verzorgt PR voor Smart Toys & Games
By PR4Kids
08/03/2019
Amstelveen - Met ingang van heden gaat PR4Kids de Public Relations verzorgen voor de merken van Smart Toys & Games. De eigenaresse, Margo de Bont-Kikkert, is verheugd met de komst van deze nieuwe klant. Het is mijn streven een zo breed mogelijk publiek te bedienen met mijn merken. Smart Toys & Games is een echte aanvulling.

Over Smart Toys & Games
Smart nv is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen. Onder Smart nv vallen drie merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010) en GeoSmart (opgericht in 2016). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België vervaardigd en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Met SmartMax kunnen jonge kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. En Geosmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar.

Voor meer info, aarzel niet om een kijkje te nemen op de sites van SmartGames, SmartMax of GeoSmart.
Lancering 
Nog een leuk nieuwtje is dat Smart Toys & Games op maandag 11 maart, onderstaande nieuwe spellen gaat lanceren! Stay tuned.. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet ter publicatie
Voor meer informatie of persuitleen
Margo de Bont - Kikkert | redactie@pr4kids.nl | +31 (0)20 761 03 90
Download beeldmateriaal op onze beeldbank: www.pr4kids.nl/beeldbank

Voor verkoopinformatie
SmartGames | www.smart.be

Beeldbank